Κόφτης λαχανικών χειρός

ARC Slicer της Edlund

Υπάρχουν πολλά κοπτικά χειρός που κόβουν σκληρά λαχανικά, αλλά δεν έχουν την ανάλογη απόδοση σε πιο μαλακά τρόφιμα όπως ώριμες ντομάτες και ζουμερά φρούτα. Άλλα υπερμεγέθη κοπτικά, εξειδικευμένα στη κοπή ντομάτας, που αποτυγχάνουν όμως να κόψουν εξίσου σωστά πιο σκληρά λαχανικά. Ο κόφτης λαχανικών χειρός ARC Slicer της Edlund ήρθε για να καλύψει αυτήν ακριβώς την έλλειψη στον επαγγελματικό εξοπλισμό τροφίμων.

Πλέον δε χρειάζεστε ξεχωριστές συσκευές που πιάνουν επιπλέον επιφάνεια στο χώρο εργασίας σας!

Το μοναδικό επαγγελματικό κοπτικό λαχανικών της Edlund μπορεί να τεμαχίσει και φετάρει σε ίσες και ομοιόμορφες φέτες, φρούτα και λαχανικά, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη πυκότητα τους.

Ο κόφτης λαχανικών ARC είναι κατάλληλος για όλων των ειδών τα φρούτα και λαχανικά και τεμαχίζει με την ίδια ευκολία από τη πιο μαλακή φράουλα και τις ώριμες ντομάτες μέχρι τις πιο σκληρές πατάτες και κρεμμύδια. Έχει μοναδικό σχεδιασμό ώστε να μη χρειάζεται να τοποθετήσετε τα τρόφιμα απευθείας στις λεπίδες. Αυτό επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή και εύκολη κοπή των φρούτων και λαχανικών μόνο με ελαφριά πίεση στη χειρολαβή.

Ο επαγγελματίας χρήστης κόβει γρήγορα, σταθερά και με ασφάλεια χωρίς χάσιμο χρόνου και περιττού κόπου. Ο λαχανοκόφτης Arc έχει τη δυνατότητα ασφαλούς αλλαγής των λεπίδων χωρίς επιπλέον εργαλεία ενώ πλένετε εύκολα σε κοινά πλυντήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ