Επιτοίχιο / Επιτραπέζιο Κοπτικό Λαχανικών

Titan Max Cut της Edlund

Το επιτοίχιο / επιτραπέζιο κοπτικό λαχανικών Titan Max Cut της Edlund, ήρθε για να αντικαταστήσει τα κοινά κοπτικά σκλήρών λαχανικών και φρούτων. Είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μεγάλη επιφάνεια κοπής για μέγιστη απόδοση. Η εργονομική λαβή του επαγγελματικού λαχανοκόφτη προσφέρει ταχεία και ασφαλή χρήση.

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με πολλαπλές επιλογές κοπής, σε stick ή κυδωνάτης μορφής, για πατάτες, σκληρά λαχανικά, ντομάτες και φρούτα.

Χάρη στις συναρμολογούμενες βάσεις του, τοποθετείται εύκολα στο τοίχο ή σε πάγκο εργασίας. Σχεδιασμένος για να καταλαμβάνει τη λιγότερη δυνατή έκταση στον επαγγελματικό σας χώρο.

Το επιτοίχιο / επιτραπέζιο κοπτικό λαχανικών διαθέτει μεγάλη υποδοχή εισόδου και κόβει με μια μόνο κίνηση όλα τα σκληρά λαχανικά και φρούτα όπως πατάτες, μήλα, λεμόνια, καρότα. Παράγει τέλεια κομμένα προϊόντα, σε ελάχιστο χρόνο, σε στικς 7 ή 12 χλ. ή κυδωνάτης μορφής 6-8 κομματιών.

Οι πολλαπλές επιλογές κοπής παρέχουν παράλληλα την αφαίρεση του σκληρού κεντρικού πυρήνα των φρούτων για μια άκρως επαγγελματική προετοιμασία τροφίμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ