Ηλεκτρικό Μαχαίρι Γύρου

Λιγότερος κόπος, υψηλότερα κέρδη στη παλάμη του χεριού σας!

Το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου, Whizard Power Knife από την Bettcher Industries, αποτελείται από μια περιστρεφόμενη κυκλική λεπίδα που λειτουργεί σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο μετρητή πάχους κοπής. Η λεπίδα φροντίζει για τη τέλεια κοπή σε όλη την επιφάνεια του κρέατος και ο μετρητής πάχους καθορίζει το ακριβές πάχος. Το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου θα σας δώσει ομοιόμορφες, καλοψημένες λεπτές φέτες κρέατος κάθε φορά!

Το Νο 1 μαχαίρι γύρου στο κόσμο!

Πλέον τα δύσχρηστα ίσια μαχαίρια που απαιτούν ειδική τεχνική και πολλές ώρες πρακτικής με αμφίβολα αποτελέσματα αποτελούν παρελθόν. Το μοναδικό ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου Αμερικάνικης κατασκευής είναι πανεύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει γρήγορο ψήσιμο. Με το ρυθμιζόμενο βάθος κοπής έχετε άρτια εμφάνιση του γύρου με ελάχιστη εκπαίδευση.

Σχεδιασμένο για να κόβει λεπτά κομμάτια γύρου, ψημένα στην ιδανική θερμοκρασία. Το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου θα προσφέρει στην επιχείρηση σας το απόλυτο πλεονέκτημα: Μειώνει τη μυϊκή κόπωση του χειριστή, τους χρόνους κοπής και το κόστος, αυξάνοντας τη παραγωγικότητα και τις πωλήσεις.

Τώρα ακόμα και ένας ερασιτέχνης μπορεί να κόψει γύρο σταθερά, με ταχύτητα και ομοιόμορφα!

Το ηλεκτρικό μαχαίρι από την Bettcher Industries είναι ιδανικό για γύρο χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι και κεμπάπ. Εγγυάται ταχύτητα, ποιότητα και παραγωγικότητα. Επενδύωντας σε αυτή τη συσκευή εξοικονομείτε τρόφιμα παράλληλα με τη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας!

Το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου πλεονεκτεί καθώς:

  • Είναι πολύ πιο γρήγορο από κοινά μαχαίρια
  • Είναι εργονομικό και εύκολο στη λειτουργία
  • Κόβει λεπτά χωρίς να κόβει βαθιά εκεί που το κρέας είναι άψητο
  • Κόβει σε 3 κατευθύνσεις

Όλα τα χέρια γίνονται επιδέξια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ