Αυτόματη Φρυγανιέρα

Η τέλεια αυτόματη μηχανή για το μπουφέ πρωινού

Η επανασταική φρυγανιέρα Sycloid της Roband θέτει καινούρια στάνταρ στο χώρο της επαγγελματικής φρυγανιέρας. Μοναδική στο είδος της, μπορεί να ψήσει με εξαιρετική ποιότητα διάφορα πάχη ψωμιού ακόμα και φέτες 3 εκατοστών!

Με δυνατότητα παραγωγής πάνω από 500 φέτες την ώρα!

Η αυτόματη φρυγανιέρα ψήνει ομοιόμορφα με μεγάλη ταχύτητα, λύνοντας τα χέρια σας ως προς τους χρόνους παρασκευής. Παράγει ένα τέλειο οπτικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

Κομψή και με ωραίο design, μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους όπου υπάρχει οπτική επαφή με τον πελάτη. Η φρυγανιέρα Sycloid διαθέτει ειδικό φωτισμό LED που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα παραγώμενα τοστς.

Είναι κατασκευασμένη από ανοιξείδωτο χάλυβα για να αντέχει σε βαριά επαγγελματική χρήση. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία για μεγάλη εξοικονόμηση ρεύματος αλλά και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η αξιόπιστη αυτόματη φρυγανιέρα της Roband είναι εξαιρετικά φιλική προς το χειριστή, με κάλυμμα προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει τη μοναδική δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας ψησίματος και καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα από τα ψίχουλα με το ειδικό εύχρηστο συρτάρι.

Η επαγγελματική φρυγανιέρα της Roband είναι η καλύτερη της αγοράς, δίνοντας σας συγκριτικά πλεονεκτήματα στη ποιότητα και τη ταχύτητα ψησίματος, στην εργονομία και την ευελιξία χρήσης καθώς και στην οικονομία και ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ