Ακονιστήρι Μαχαιριών

Μαχαίρια ακονισμένα σαν καινούργια!

Όσο αντιφατικό και αν ακούγεται σαν θεωρία, στη πράξη, ένα αιχμηρό μαχαίρι μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμών και διευκολύνει την εργασία. Ειδικά στο τομέα της μαζικής εστίασης, την βιομηχανία κρέατος και των κρεοπωλείων όπου η χρήση επαγγελματικών μαχαιριών αποτελεί μέρος της καθημερινότητας. Μια κοφτερή λεπίδα σημαίνει ακρίβεια, ταχύτητα και απόδοση, με λιγότερη προσπάθεια.

Ένα κοφτερό μαχαίρι είναι ασφαλές.

Το ακονιστήρι μαχαιριών θα σας βοηθήσει να επιτύχετε με ευκολία την ομοιόμορφη κοπή τροφίμων, γρήγορα και σταθερά, χωρίς παραπάνω πίεση στα χέρια άρα κίνδυνο να χάσει το ασφαλές κράτημα. Η πρακτική της λείανσης των μαχαιριών, για να μπορέσουν να αντισταθούν στη φθορά της καθημερινής χρήσης και να διατηρήσουν την αιχμηρότητα τους ενέχει όμως κινδύνους όπως η χάραξη της λάμας, η καταστροφή και κόψιμο του μαχαιριού.

Το ηλεκτρικό ακονιστήρι μαχαιριών της Edlund έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει τα παραπάνω προβλήματα. Εύχρηστο και ιδανικό για καθημερινή χρήση, διαθέτει ένα μηχανισμό που καθιστά το ακόνισμα των μαχαιριών μια εύκολη και ασφαλή διαδικασία.

Η ειδικά διαμορφωμένη πλαστική θήκη της συσκευής επιτρέπει τη τοποθέτηση του μαχαιριού όσο πιο κοντά γίνετε στη πέτρα ακονίσματος. Το ηλεκτρικό ακονιστήρι μαχαιριών έχει τη δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης, σε περίπτωση που εφαρμοστεί περισσότερη πίεση από τη προβλεπόμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ