Σχετικά με μας

Κορυφαία ποιότητα, απόδοση, εξυπηρέτηση!

H Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ είναι από τις πλέον εξειδικευμένες μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού, εξελιγμένων συστημάτων και μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιήθηκε αρχικά στη βιομηχανία κρέατος για να επεκταθεί στην συνέχεια στον τομέα επεξεργασίας τροφίμων της μαζικής εστίασης και να εδραιωθεί στη Ελληνική αγορά χάρη στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων για την επεξεργασία κρέατος, πουλερικών, ψαριών, λαχανικών και φρούτων, εστιάζει στη συστηματική και μελετημένη χρήση μηχανημάτων και συστημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Η Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ εφοδιάζει αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, café, εστιατόρια, ταχυφαγεία, ψητοπωλεία, catering, ξενοδοχεία, βιοτεχνικές μονάδες και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, ακολουθώντας ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο εξασφαλίζει την παροχή άμεσων λύσεων και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Τα προϊόντα, κατασκευασμένα βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διεθνών πρότυπων ποιότητας, διαθέτουν Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά συμμόρφωσης (CE). Αξιόπιστα και αποτελεσματικά, συμβάλλουν στη δραστική βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών της επιχείρησής σας, μειώνοντας παράλληλά τις δαπάνες λειτουργίας και συντήρησης. Οι συνεργαζόμενες κατασκευάστριες εταιρείες εφαρμόζουν συστήματα διαχείρισης ποιότητας κατά τα πρότυπα του ISO.