Θερμοθάλαμοι Συντήρησης

Η καλύτερη λύση που σέβεται τα φαγητά σας

Η Thermodyne είναι μια εταιρεία με πολυετή πείρα στη κατασκευή θερμοθαλάμων. Η επαναστατική μέθοδος Fluid Shelf / Precision Heat Transfer System που χρησιμοποιείτε, εξυπηρετεί και διευκολύνει τη σωστή συντήρηση των φατητών.

Σε κάθε ράφι του θερμοθάλαμου κυκλοφορεί υγρό εξασφαλίζοντας συγκεκριμένη και ομαλά διανεμημένη θερμοκρασία στα τρόφιμα. Η τεχνολογία Thermodyne Fluid Shelf είναι πατενταρισμένη μέθοδος και διατηρεί τα υγρά και το άρωμα των τροφίμων χωρίς το προϊόν να παραψήνεται ή να ξεραίνεται.

Χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία οι θερμοθάλαμοι της Thermodyne προσφέρουν φαγητά έτοιμα για σερβίρισμα. Ανα πάσα στιγμή και χωρίς να χάνουν τη ποιότητα και την αυθεντικότητα τους, σαν να βγαίνουν κατευθείαν από το φούρνο. Πάντα ζεστά και στη κατάλληλη θερμοκρασία.

Οι θερμοθάλαμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία (slow cooking) παράγωντας ζουμερά και νόστιμα φαγητά.

  • Η τεχνολογία Thermodyne Fluid shelf μεταφέρει τη θερμότητα με επαφή, 30 φορές πιο γρήγορα από άλλες μεθόδους. Αυτό επιτρέπει γρήγορο ψήσιμο, σε χαμηλές θερμοκρασίες
  • Δυνατότητα μαγειρέματος σε χαμηλή θερμοκρασία (slow cooking)
  • Διαθέσιμο σε επιτραπέζιους και επιδαπέδιους τύπους
  • Δυνατότητα λειτουργίας χωρίς πόρτες (σε επιτραπέζιους τύπους χωρητικότητας G/N 1:/ 3, 5 ή 10 ραφιών – 6,5cm) αγγίζοντας θερμοκρασίες ως 110C
  • Εύκολα ρυθμιζόμενη θερμοκρασία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ